Výjezdní pracovní seminář: obce, mikroregiony a MAS Česká Kanada

Jménem pana předsedy SO Za Letištěm – realizátor projektu RŠOV, VN KONZULT, s.r.o. a ve spolupráci s MAS Železnohorský region, z.s. si Vás dovolujeme pozvatu na tradiční výjezdní vzdělávací seminář. Tentokrát do České Kanady v termínu 16.-18.9.2020.

Termín:odjezd – 16. 9. 2020 ve 12:00 hod. z parkoviště u Labe za zimní arénou

Příjezd – 18. 9. 2020 cca v 19:00 hod. do Pardubic

Program:
16.9.
12.00odjezd z Pardubic
12.30odjezd z Heřmanova Městce
16.00 příjezd Jindřichův Hradec, ubytování
17.00 komentovaná prohlídka jednoho z nejmodernějších planetárií, přednáška o turistickém regionu Česká Kanada
19.00 večeře - restaurace U Lucerny, setkání s představiteli MAS Česká Kanada, prezentace aktivit, diskuze
20.30noční komentovaná prohlídka kostela sv. Jana Křtitele
22.00 volný program

17.9.
7.00 snídaně
8.00 odjezd z ubytování
8.30 Děbolín:ProNanoTech (výrobna nanovláken), projekt MAS, výstup na rozhlednu Děbolín, seznámení se s krajinou regionu – alternativa pro aktivní
10.30 Jindřichův Hradec: Aeroklub, projekty MAS, aktivity pro školy
13.00 oběd - Aeroklub
15.00Roseč: setkání s představiteli obce, prezentace aktivit
Houbový park (zážitkové trasy, vzdělávání, volnočasové aktivity)
17.00 Popelín:setkání s představiteli obce, prezentace aktivit
Pivovar Popelín – prezentace provozu lokálního producenta
19.00večeře - Pivovar Popelín – regionální produkt
21.30návrat na ubytování
volný program

18.9.
7.00 snídaně
8.00 odjez z ubytování
8.30 Staré Město pod Lanštejnem: setkání s představiteli obce, prezentace aktivit cestovního ruchu téma: historické zaniklé vesnice v pohraničí
vyhlídka do krajiny - zřícenina hradu Landštejn
11.00 Dačice: Příběh kostky cukru (historie cukrovarnictví)
Zámek Dačice – zámecký park
13.30 oběd – Motel Starka, nová forma služeb v cestovním ruchu
15.00 odjezd z regionu
19.00 příjezd do Pardubic
Změna programu vyhrazena.

Doprava:autobus
Ubytování:Cyklopenzion Kasper, Jindřichův Hradec
Informace pro účastníky:
Vzhledem k náročnosti programu a rychlým přesunům doporučujeme pohodlnou obuv, pohodlné oblečení, vybavení do každého počasí a malé svačinky na doplnění energie.

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY

Pro r. 2020 není vzdělávací seminář podpořen finančními prostředky Pardubického kraje.
Účastnický poplatek obsahuje pouze veškeré nezbytné režijní náklady organizátora.

•Účastnický poplatek obsahuje:
Ubytování hotelového typu se snídaní2 noci
Plná penze (bez nápojů)2 dny
Doprava autobusem
Poplatky, vstupy
Služby organizátora

•Každý účastník se účastní akce na vlastní nebezpečí a dle vhodnosti si zajišťuje veškeré odpovídající pojištění.

•Akce se uskuteční při min. počtu účastníků: 20 osob
•Na akci je omezený počet účastníků: 35 osob
přihlášky a účastnické poplatky budou registrovány dle došlého data, na základě vaší přihlášky vám bude potvrzena účasti

•Vyplněné závazné přihlášky, viz. níže, je nutno elektronicky zaslat nejpozději do 27.7.2020 na e-mailovou adresu: vn.konzult@gmail.com

•Úhradu vložného nutno provést společně s přihláškou do 27.7.2020
výše účastnického poplatku:4990,-Kč/osoba
číslo účtu:274067253/0300
variabilní symbol: 160920
specifický symbol: název obce/ subjektu
zpráva pro příjemce: v případě, že subjekt přihlašuje více osob - uvést jejich počet/jména

•Po úhradě vložného a po uskutečnění akce bude účastníkům vystavena faktura – daňový doklad.

Podrobné informace:
VN KONZULT, s.r.o.
Kateřina Korejtková,
vn.konzult@gmail.com,
www.vnkonzult.cz

Program, pokyny a závazná přihláška ke stažení zde.

Zveřejněno 09.07.2020 v 14:55 hodin