MAS RKH: Vyhlášení Výzev MAS č. 8 - 9 z OPZ

Dne 24. 9. 2019 byly vyhlášeny Výzvy MAS č. 8 a 9 z Operačního programu Zaměstnanost. Tyto výzvy jsou vyhlášeny na základě Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro programové období 2014-2020 MAS Region Kunětické hory. Příjem žádostí bude probíhat od 24. 9. 2019 do 26. 11. 2019 do 12 hodin (pro výzvu č. 8) a do 29.11. 2019 do 12 hodin (pro výzvu č. 9) prostřednictvím MS2014+ (https://mseu.mssf.cz/).

Vyhlášeny jsou následující výzvy:

8.výzva MAS Region Kunětické hory-OPZ-Prorodinná opatření-III
9.výzva MAS Region Kunětické hory-OPZ-Sociální podnikání-III

Seminář pro žadatele k těmto výzvám se bude konat 7. 10. 2019 od 16 hodin v kanceláři MAS RKH (v přízemí MěÚ Sezemice).

Znění výzev včetně jejich příloh a pozvánky na seminář pro žadatele naleznete zde.

DALŠÍ INFORMACE: MAS Region Kunětické hory
Zveřejněno 24.09.2019 v 04:00 hodin

Únor v Železnohorském regionu
Měsíc únor se nese ve znamení masopustních rejích po celém regionu. Písemné zprávy o masopustech se nám dochovaly už ze 13. století. Dříve býval masopust třídenním lidovým svátkem předcházejícím Popeleční středě, kterou začíná čtyřicetidenní půst pře ... [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 27.01.2020]